Entrepriser

Reel Byg ApS har stor erfaring indenfor hovedentrepriser samt totalentrepriser

Vi arbejder meget struktureret og efter tidsplaner, hvilket betyder at vores arbejde overholder de indgående aftaler til den aftalte pris og afleveres på det aftalte tidspunkt.

Vi har et fast samarbejde med arkitekter og desuden samarbejder vi med et fast team af professionelle og seriøse underentreprenører indenfor murer- VVS- samt El fagene, hvilket garanterer et godt resultat og tilfredse kunder.


fagentreprise

Fag-entreprise

Reel Byg udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde i København og Nordsjælland. Fra større renoveringsopgaver og ombygninger/tilbygninger til mindre vedligeholdelse og istandsættelse.

Vi dækker følgende fagområder:

  • Maler
  • Tømrer
  • Murer
  • VVS
  • El
  • Kloak
hovedentreprise

Hoved-entreprise

Vi påtager os gerne hovedentrepriser, hvor vi står for koordineringen af arbejdet med vores faste samarbejdspartnere. Det er alle sammen virksomheder, der er kendetegnet ved deres erfaring og professionalisme.

Vores medarbejderstab er kendetegnet ved deres alsidige faglige kompetencer og deres insisteren på at udføre alt arbejde efter de højeste standarder.

Bemærk: Husk at vi altid rydder pænt op efter udført arbejde og ikke forlader opgaven, før I er helt tilfredse med det udførte.

entreprise300x220

Total-entreprise

Ved total entreprise påtager vi os alle dele af dit projekt. Udover at koordinere de forskellige håndværkere tager vi os også af udarbejdning af tegninger, indhentning af godkendelser mv.

Du fortæller os om dine ønsker og vi leverer en nøglefærdig løsning.