Renovering Privat

renovering-privat

Reel Byg ApS har stor ekspertise indenfor hus og villa renovering.

Vi arbejder meget struktureret og efter tidsplaner, hvilket betyder at vores arbejde overholder de indgående aftaler til den aftalte pris og afleveres på det aftalte tidspunkt.

Hus renovering som hovedentreprise
Vi arbejder i hovedentreprise i samarbejde med vores helt faste team af underentreprenører og kunden behøver kun at have kontakt med den ansvarlige byggeleder fra Reel Byg, som sørger for at projektet forløber efter aftale.

Og vi rydder altid pænt op efter udført arbejde og forlader ikke opgaven, før I er helt tilfredse med det udførte.

Udvalgte eksempler

  • Udvendig renovering af tag, isætning af nye vinduer og reparation af murværk på villa i Charlottenlund.
  • Villa – lægning af nyt askeplanke gulv, ombygget 2 værelser, etableret åbent køkken, nyt badeværelse, renoveret elinstallationerne samt malerbehandlet hele huset. Alle bevarede gulve slebet og mat lakeret.
  • Vi har ombygget 2 salen til beboelse herunder isoleret tagfladen så den opfylder gældende krav, vi har nedtaget eksisterende skorsten og etableret en ny brændeovn, lagt nye fyretræsgulve og isat nye vinduer i villa i København.
  • Etablering af nyt badeværelse og nyt køkken samt trappeadgang til 2 sal. Udskiftning af alt el i hele huset så det blev tidssvarende herunder nye tavler, afsluttende malede vi hele huset.